1-3 dages levering
Dansk kundeservice +45 38 200 500 eller kontakt@energiia.dk
 • Vi har 1-3 dages levering
 • Dansk kundeservice der hjælper dig videre
 • Vi har +1000 tilfredse kunder
+1.000 tilfredse kunder

Dit solcelleanlæg, din App: FusionSolar & Solar.web introduktion

Hos Energiia forstår vi vigtigheden af at have fuld kontrol og overblik over dit solcelleanlæg. Derfor har vi valgt at samarbejde med de bedste brands i branchen, nemlig Huawei og Fronius. Disse brands er kendt for deres kvalitet og pålidelighed. For at gøre det nemmere for dig som kunde, har vi her samlet en oversigt over de apps, der er tilknyttet vores systemer.

Huawei - FusionSolar App

Styr dit smarte PV-anlæg når som helst, hvor som helst. Med FusionSolar-appen kan installatører og ejere se driftsstatus, realtids- og historiske data for anlægget samt energiproduktion & forbrugsstyring. Desuden giver det installatører mulighed for at udføre guidet lokal idriftsættelse og bekvem drift & vedligeholdelse via mobiltelefoner.

Lokal Idriftsættelse: Kommunikerer med inverteren eller SmartLogger for at udføre lokale vedligeholdelsesfunktioner, såsom enheds idriftsættelse, parameterindstilling, logeksport og softwareopgradering.

Visualiseret Energiadministration: Realtids energistrøm. Fuldstændig visualisering af strømudbytte, indtægter og socialt bidrag. Overvågning på modulniveau.
Kunder

Vi er stolte af vores arbejde, og kunderne mærker forskellen

Fronius - Solar.web App

Forstå dit solkraftanlæg bedre. Med Solar.web kan du altid holde øje med dit elektricitetsforbrug. Al den information, du har brug for, er tilgængelig når som helst, hvor som helst, og du vil blive underrettet om vigtige begivenheder.

Fronius Solar.start App: Med Solar.start-appen kan du hurtigt og nemt få din inverter online. Når appen er installeret, vil opsætningsguiden guide dig gennem alle de nødvendige trin.

Fronius Solar.web App: Med den nye Solar.web-app kan du altid holde øje med dit fotovoltaiske system, uanset hvor du er.
Eksklusive fordele – Kun for medlemmer

Bliv en del af Energiia Club og spar 5% på tilbehør.

Join the Club
Oversigt
Om Energiia
Kundeservice
© 2023 – 2024 All Rights Reserved Energiia ApS | Tåstruphøj 6, 4300 Holbæk - CVR 36696249
crossmenu
  Din kurv
  Din kurv er tomRetur til shoppen
   Beregn fragt
   Anvend kupon