1-3 dages levering
Dansk kundeservice +45 38 200 500 eller kontakt@energiia.dk
 • Vi har 1-3 dages levering
 • Dansk kundeservice der hjælper dig videre
 • Vi har +100 tilfredse kunder
+100 tilfredse kunder

Solcelleanlæg

Energiia er din betroede partner i overgangen til bæredygtig energi. Vi specialiserer os i højeffektive monokrystallinske solcelleanlæg. Vores invertere og batterier kommer fra førende brands som Huawei og Fronius. Lav en sikker investering i en grønnere og mere bæredygtig fremtid med os.
Filter

Batteri

Batteri
 • Med Batteri
 • Uden Batteri
1 - 12 af 12 produkter

Solcelleanlæg: invester i fremtidens energi

Vores ekspertise inden for monokrystallinske solcelleanlæg og vores samarbejde med branchens førende leverandører, Huawei og Fronius, placerer os i en unik position til at assistere dig. Vi er dedikerede til at tilbyde dig den bedste vejledning og er altid tilgængelige for rådgivning.
Kunder

Vi er stolte af vores arbejde, og kunderne mærker forskellen

Hvad er et solcelleanlæg?

Hos Energiia tror vi på, at et solcelleanlæg er meget mere end blot en investering i grøn energi. Det er en investering i din økonomiske frihed, en beslutning, der hjælper med at beskytte miljøet, som endda kan være med til at øge værdien i din bolig.

Vores solcelleanlæg kombinerer solpaneler, invertere, kabler og tilbehørsprodukter, der arbejder i harmoni for at effektivt omdanne solens stråler til ren elektricitet. Vi tilbyder komplette løsninger til både private boliger og virksomheder, med eller uden batterier, så du kan finde den ideelle konfiguration, der passer til dine unikke behov.

Typer af solcelleanlæg

Monokrystallinske solceller

Monokrystallinske solceller er fremstillet af en enkelt krystalstruktur, hvilket giver dem en højere effektivitet i forhold til andre typer. De er ideelle for danske forhold, hvor solindstrålingen kan være variabel. De er desuden pladsbesparende og æstetisk tiltalende, hvilket gør dem til et oplagt valg for både private hjem og erhverv.

Polykrystallinske solceller

Selvom disse paneler er billigere, er de mindre effektive og kræver mere plads, hvilket kan være en ulempe for mange ejendomme.

Tyndfilm solceller

Disse paneler er endnu mindre effektive og bedst egnet til meget store installationer, hvor plads ikke er en begrænsning

Køb Solcelleanlæg

Fordelene ved solceller inkluderer store besparelser på elregningen og en miljøvenlig energikilde. Ulemperne er primært de indledende omkostninger ved installation.

Solceller omdanner solens lys til elektricitet. De er opsat i moduler, der består af siliciumplader. Når solens lys rammer modulerne, producerer solcellerne jævnstrøm, som kan omdannes til elektricitet.

Der er ingen offentlige tilskud til solceller i Danmark i 2023. Håndværkerfradrag for installation af solceller blev afskaffet i foråret 2022.

For at vælge den rigtige størrelse af solcelleanlæg bør du først kende til dit årlige strømforbrug, som du kan finde på din elregning. Dernæst skal du beslutte, om du ønsker at dække hele dit forbrug med solenergi eller kun en del af det. Dit tags orientering, størrelse og eventuelle skyggepåvirkninger vil have stor indflydelse på, hvor effektivt anlægget vil være. Det er også vigtigt at tænke på fremtidige ændringer i dit energiforbrug, for eksempel hvis du overvejer at købe en elbil. Overvej desuden hvor meget du er villig til at investere i anlægget. For det bedste resultat kan det være en god idé at konsultere en ekspert, der kan give dig råd specifikt tilpasset dit hjem og dine behov.

Solceller producerer elektricitet ved at omdanne solens stråler, mens et solvarmeanlæg producerer varme og opvarmer brugsvand.

Årlig produktion fra solcelleanlægget: Vi antager at anlægget producerer 5.000 kWh årligt, men den faktiske produktion kan variere.

Mængde af strøm fra solceller, familien kan udnytte: I dette tilfælde kan familien udnytte hele deres forbrug med solceller, da deres årlige forbrug er mindre end anlæggets årlige produktion. De vil altså udnytte 4.500 kWh fra solcellerne.

Årlig besparelse: Vi anvender igen den tidligere beregnede gennemsnitlige elpris på 4,75 kr/kWh:

4.500 kWh × 4,75 DKK pr. kWh = 21.375 DKK 

Tilbagebetalingstid: Hvis anlægget koster 79.995 kr:

79.995 DKK / 21.375 DKK = 3,74 år

Så for en gennemsnitlig familie, der bruger 4.500 kWh årligt, vil tilbagebetalingstiden for solcelleanlægget være ca. 3 år og 9 måneder.

Flexafregning er en afregningsmodel, hvor prisen for strøm ændrer sig afhængig af, hvornår du bruger strømmen. For solcelleejere kan den årlige elafregning blive ca. 200-500 kr. dyrere, men de vil stadig spare penge, sammenlignet med en elforbruger uden solceller.

Ja, hvis du producerer mere el, end du kan forbruge, og sælger for mere end 7.000 kr. på et år, skal du betale skat af det overskydende beløb.

Fordele ved et solcelleanlæg

At investere i et solcelleanlæg fra Energiia er ikke bare en udgift; Det er en investering i din fremtid.

Økonomiske fordele

Med tiden vil et solcelleanlæg tjene sig selv hjem via besparelser på strømregningen. Selvom vi hos Energiia ikke direkte tilbyder finansieringsmuligheder på vores hjemmeside, er vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du kontakter os, så vi sammen kan finde den bedste løsning.

Miljømæssige fordele

Hver kWh produceret af dit solcelleanlæg reducerer CO2-udledningen med næsten et ton over anlæggets levetid. Det er en investering i en grønnere fremtid for os alle.

Vedligeholdelse og drift

Rengøring

Solpaneler fungerer bedst, når de er rene. Vi anbefaler en årlig rengøring for at fjerne snavs og alger, der kan påvirke anlæggets effektivitet.

Reparation

Skulle der opstå problemer, står Energiia team af certificerede teknikere klar til at hjælpe. Vores serviceaftaler inkluderer regelmæssige tjek og reparationer, så dit anlæg altid er i topform.

Eksklusive fordele – Kun for medlemmer

Bliv en del af Energiia Club og spar 5% på tilbehør.

Join the Club
Oversigt
Om Energiia
Kundeservice
© 2023 – 2024 All Rights Reserved Energiia ApS | Tåstruphøj 6, 4300 Holbæk - CVR 36696249
crossmenu
  Din kurv
  Din kurv er tomRetur til shoppen
   Beregn fragt
   Anvend kupon