1-3 dages levering
Dansk kundeservice +45 38 200 500 eller kontakt@energiia.dk
 • Vi har 1-3 dages levering
 • Dansk kundeservice der hjælper dig videre
 • Vi har +100 tilfredse kunder
+100 tilfredse kunder

Komplet 8,0 kWp Fronius Hybrid solcelleanlæg med 5,1 kWh batteri

fra 101.995,00 kr.

Dette komplette solcelleanlæg fra Fronius er vores High-end model designet til dig, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, når det kommer til at energioptimere din bolig med solceller. Anlægget har en kapacitet på 8,0 kWp og inkluderer et 5,1 kWh batteri, som gør det muligt at lagre strøm til senere brug.

Pakken inkluderer følgende: 8,0 kWp Fronius 3-faset hybrid inverter, 20 stk. Astro Solcellepanel Mono 400~405 Wp, Fronius Smart Meter TS 65A, BYD Battery-Box Premium HVS5,1 kWh, samt komplet monteringsudstyr med montage c-skinner, endeklemmer, endekapper, mellemklemmer, skinneforbindelser, solcellestik samt skruer og bolte mv.

forventet årlig strømproduktion ligger mellem 6000-8000 kWh, og anlægget fylder ca. 40 m2.

Finansering til 0% i rente hos Resursbank
Tilføj til Farvoritliste
Tilføj til Farvoritliste

Pakken inkluderer følgende top-of-the-line produkter:

 • Fronius Symo Hybrid GEN24 8,0kW Plus: En 3-faset hybrid inverter med en effekt på 8,0 kWp. Den har integreret opkobling til trådløst netværk og 2 MPP-trackere.
 • Fronius Smart Meter TS 65A: En 3-faset smart meter med en nominel spænding på 208-400V. Den er designet til DIN-skinne montage og har en LCD-skærm.
 • BYD Battery-Box Premium HVS5,1 kWh: Et 5,1 kWh batteri bestående af 2 moduler af 2,56 kWh batteribokse samt base og BCU-styringssystem.
 • 20. Stk Astro Solcellepanel Mono400~405 wp: Et sort monokrystalinsk solcellemodul med en peak effekt på 400~405 watt. Det har en sort ramme og panel, og måler LxBxH: 1722×1134×30mm. Der medfølger et Staubli MC4 kabel på 1200mm.
 • Monteringsudstyr bestående af: Montage c-skinner i aluminium, endeklemmer til c-skinner, endekapper til c-skinner, mellemklemmer til c-skinner, skinneforbindelser, solcellestik samt skruer og bolte mv. Se komplet liste over alle komponenter nedenfor i punktet “montering”.

Med denne pakke får du alt, hvad du har brug for til installationen, herunder solcellepaneler, inverter, batteri, smart meter og monteringsudstyr. Dette gør det til en nem og overkommelig måde at energioptimere din bolig på, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Fronius: Topresultater år efter år

Det er ikke kun os hos Energiia, der anerkender Fronius' kvalitet. Fronius GEN24 Plus, i kombination med BYD Battery-Box Premium HVS, har for fjerde år i træk opnået topplaceringer i Energy Storage Inspection 2023. System Performance Index (SPI) er endnu engang forbedret fra det foregående år, hvilket bekræfter den ekstreme effektivitet af Fronius' hybrid invertere i kombination med batterilagringssystemer. Dette gør Fronius til en af kun to producenter, der opnår effektivitetsklasse A med sine produkter under inspektionen.

Eternittag monterings tilbehør

Ståltag monterings tilbehør

Tegltag monterings tilbehør

Yderligere information

Anlægsstørrelse

8,0 kWh

Inverter Type

Hybrid

3-faset strømforsyning

Ja

Antal MPP tracker

2

Trådløst internet

Ja

Batteri

Med Batteri

REACH

Nej

RoHS

Nej

Varenummer (SKU): F-8-0-B Kategori: Brand: Fronius

KUNDER

Vi samler på tilfredse kunder

Vil helt klart anbefale andre at købe solcelleanlæg hos Energiia. Det hele tog 1½ dag fra de kom til de var færdige inkl. opstilling/nedtagning af stillads 👍
Læs mere
ha

Henrik Asving

Bestilte et 8 kw anlæg fredag middag, det ankom mandag kl. 11.00. Super pris på Huawei anlæg, ingen andre kunne give tilsvarende pris. Super service.
ha (1)

Klaus

Super god service ifbm. indkøb og montering af et 11kw anlæg på vores kontorbygning. Vi havde fået 4 tilbud og Energiia havde den bedste pris. God og reel vejledning i hele forløbet.
ha

Troels Højvig

Eksklusive fordele – Kun for medlemmer

Bliv en del af Energiia Club og spar 5% på tilbehør.

Join the Club
Oversigt
Om Energiia
Kundeservice
© 2023 – 2024 All Rights Reserved Energiia ApS | Tåstruphøj 6, 4300 Holbæk - CVR 36696249
file-emptycrossmenuchevron-down
  Din kurv
  Din kurv er tomRetur til shoppen
   Beregn fragt
   Anvend kupon